گزارش تخصصی برای اول ابتدایی با موضوع چگونه توانستم اعتماد به نفس زهرا دانش آموز کلاس اول آموزشگاه

دسته بندي : مباحث رشته ها » مقاله و تحقیق

دانلود ورد با موضوع گزارش تخصصی برای اول ابتدایی با موضوع چگونه توانستم اعتماد به نفس زهرا دانش آموز کلاس اول آموزشگاه را تقویت نمایم دارای 26 صفحه و با فرمت .doc و قابل ویرایش و آماده برای ارائه ، چاپ ، تحقیق و کنفرانس می باشد.

 

تعداد صفحه : 26 صفحه
فرمت فایل: ورد .doc و قابل ویرایش
آماده برای : ارائه ، چاپ ، تحقیق و کنفرانس

 

قسمتی از متن نمونه:

مقدمه
اعتماد به نفس واقعی زائیده‌ی تعهد فرد به خویشتن است: این تعهد که هر آنچه لازم باشد، انجام خواهد داد تا به خواسته او نیازهایش برسد.فردی که فاقد اعتماد به نفس است، عادت کرده است که در مقابل دیگران اختیار و اراده‌ای از خود نداشته باشد و هر تقاضایی را اجابت نماید. به عبارت دیگر حالت خود نگهداری، امتناع و «نه گفتن» به درخواست دیگران در او ضعیف شده است
در ضمن نداشتن اعتماد به نفس موجب فلج شدن فکر و روح فرد می شود، زبون و بیچاره و ناتوان ، از خود مأیوس می شود و همراه احساس حقارت می کند.باید توجه داشت که اعتماد به نفس انواع مختلفی دارد که شامل : 1- اعتماد به نفس رفتاری2- احساسی و عاطفی 3- روحی و معنوی می شود. به منظور آنکه شخص، اقتدار لازم را به دست آورد و رضایت و غنایی که استحقاقش را دارد، تجربه کند، به هر سه نوع اعتماد به نفس نیاز دارد.
تعاريف واژه ها :
چگونه: چه ،گونه،به دو معنا در فرهنگ معنی شده  1 از چه نوع در چه وضع ؟ 2  ادات تعجب چه جور چطور ؟ (فرهنگ معین 13  صفحه 941  جلد 1)
توانستم:تواننده،توانا، توانسته، قدرت داشتن (ص495معين1381)
یادگیری :یادگیری تغییر است و اگر ما در جریان آموزش فعالیتی را انجام دهیم كه منجر به تغییر نشود نمی توانیم آن را یادگیری تلقی کنیم.
 اعتماد به نفس: اعتماد به نفس یک ارزشیابی کلی در باره فضایل و قابلیتهای خودمان،ارزشهایمان و پاسخهای دیگران نسبت به ما میباشد.
اولین نماد درونی اعتماد به نفس همان رضایت خاطر است از احساس توانائی های مان و نماد درونی آن نیز همان تبسمی است که بر لب داریم پس همیشه خندان باشید.
دانش آموز:
[ ن ِ ] (نف مرکب ، اِ مرکب ) که دانش آموزد. که علم آموزد. که دانش فراگیرد. شاگرد. (غیاث ). شاگرد مدرسه . طالب علم . آموزنده.
توصیف موضوع / بیان مساله:
 در سال تحصیلی .......... آموزگار پایه......... ، آموزشگاه ............. مشغول به كار شدم. در داخل این کلاس یک نفر از آنها در همان روزهای اول توجه مرا به خودش جلب کرد. این دانش آموز محمد امین نام داشت که کم حرفی و بی توجهی او در کلاس نظر مرا به خود معطوف نمود تصمیم گرفتم در مورد این دانش آموز تحقیق کنم .
محمد امین دانش آموزي كم رو بود كه در فعاليت هاي گروهي كمتر شركت مي نمود، تحصیلات پدر ابتدایی شغل آزاد و تحصیلات مادر دیپلم و خانه دار می باشد. در پرونده ی او مشكلات پدر و مادرش  ذکر شده است. از نظر تست هوش، مرزی تشخیص داده شده است. محمد امین در کلاس خیلی آرام و همیشه در حال چرت زدن بود حوصله نوشتن مشق یا تکلیف در کلاس را نداشت و اصلاً مسئولیت پذیر نبود و خودش را از فعالیت های کلاس کنار می کشید. همیشه احساس خستگی ، اضطراب و ناامیدی می کرد و وابستگی شدید به مادر داشت. با این شرایطی که در این دانش آموز دیدم تصمیم گرفتم حس اعتماد به نفس او را بالا ببرم تا شاید مشکلات او به نحوی برطرف شود .
اهداف تحقيق
اهم اهداف تحقیق به شرح زیر است :
1- شناخت علل و عواملی که در گوشه گیری و عدم اعتماد به نفس دانش آموز مورد نظر در کلاس مؤثرند . و کوشش در جهت حل مشکلات اين دانش آموز
2- توجه به دانش آموز مورد نظر از جانب والدين و معلم    و جلوگيری از عواقب بعدی اين اختلال رفتاری.
3- کمک به دانش آموز مورد نظر و تلاش برای اجتماعی شدن و کشف استعداد و توانايی های بالقوه آن ها و ايجاد روحيه مشارکت و تعامل اجتماعی در آنان.
اهميت و ضرورت تحقيق
اهميت موضوع در این است که ، چون دانش آموزان دوره ابتدايي در سنين حساس و بحرانی بلوغ قرار دارند ، اگر اين اختلال رفتاری در اين مقطع سنی مورد توجه و سپس درمان قرار نگيرد ، سبب يافتن هويت و جايگاه فرد در جامعه و در سنين بالاتر خواهد شد .
     اگر نتايج اين تحقیق به گونه ای باشد که بتواند رهنمون های مفيدی به معلمين در اين زمينه ارائه دهد شايد کمکی باشد در جهت مبارزه با  عدم اعتماد به نفس دانش آموزان در مدارس .
سؤالات تحقيق
1-    معلم تا چه ميزان می تواند در اعتماد به نفس دانش آموزان مؤثر واقع شود؟
2-    تشکيل گروه های کوچک درسی در کلاس تا چه ميزان در اعتماد به نفس تأثير دارد؟
3- دادن مسئوليت به دانش آموز كه اعتماد به نفس كافي ندارد تا چه ميزان در برطرف کردن آن ها مؤثراست؟
4-    تشويق کارهای مثبت دانش آموزان تا چه اندازه در افزايش اعتماد به نفس آنها مؤثر است؟

فرضيه های تحقيق
1-    معلم در اعتماد به نفس دانش آموزان تأثير زيادی دارد و نقش مهمی ايفا می کند .
2-    تشکيل گروه های کوچک درسی در اعتماد به نفس دانش آموزان بسيار مؤثر است.
3-    دادن مسئوليت به دانش آموزان   در اجتماعی کردن آنان تأثير دارد.
4-    تشويق کارهای مثبت دانش آموزان   ، در اعتماد به نفس آن ها تأثير زيادی دارد.
پيشينه تحقيق
1ـ نیسی (۱۳۶۴) در پایان نامه كارشناسی ارشد خود با عنوان «اثرات اعتماد به نفس بر عملكرد دانش آموزان پسر  وپسر سال اول تا سوم دبیرستان» به این نتیجه دست یافت كه افزایش وكاهش اعتماد به نفس دانش آموزان پسر وپسر باعث افزایش و كاهش عملكرد آن ها شده است و بین اعتماد به نفس وعملكرد تحصیلی دانش آموزان پسر  و پسر همبستگی وجود دارد.

دسته بندی: مباحث رشته ها » مقاله و تحقیق

تعداد مشاهده: 2602 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:

فرمت فایل اصلی: .doc

تعداد صفحات: 26

حجم فایل:595 کیلوبایت

 قیمت: 27,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی:
    دانلود ورد با موضوع گزارش تخصصی برای اول ابتدایی با موضوع چگونه توانستم اعتماد به نفس زهرا دانش آموز کلاس اول آموزشگاه را تقویت نمایم دارای 26 صفحه و با فرمت .doc و قابل ویرایش و آماده برای ارائه ، چاپ ، تحقیق و کنفرانس می باشد

    تعداد صفحه : 26 صفحه

    فرمت فایل: ورد .doc و قابل ویرایش

    آماده برای : ارائه ، چاپ ، تحقیق و کنفرانس