پاورپوینت نقش روغن پالم در صنایع غذایی

دسته بندي : مباحث رشته ها » پاورپوینت

دانلود پاورپوینت با موضوع نقش روغن پالم در صنایع غذایی دارای 44 اسلاید و با فرمت .ppt و قابل ویرایش و آماده برای ارائه ، چاپ ، تحقیق و کنفرانس می باشد.

 

تعداد اسلاید : 44 اسلاید
فرمت فایل: پاورپوینت .ppt و قابل ویرایش
آماده برای : ارائه ، چاپ ، تحقیق و کنفرانس

 

قسمتی از متن نمونه:


نقش روغن پالم در صنایع غذایی



نقش چربي در بدن
توليد انرژي(هر گرم از آن 9کیلوکالری كالري )

تأمين ويتامين‌هاي محلول در چربي ( A و D و K و E )

تأمين اسيدهاي چرب ضروري: اسيد لينولئيك و اسيد لينولنيك

محافظت از اعضاء بدن و حفظ حرارت بدن

بهبود طعم و مزه غذا



 

اساس طبقه بندي اسيدهاي چرب
تعداد کربن هاي زنجيره
سه دسته اسيد هاي چرب :
کوتاه زنجیر ) 6- 4 کربن(
متوسط زنجیر ) 6-12 کربن(
بلند زنجیر )بیش از 12 کربن(
تعداد پيوندهاي دو گانه
موقعيت پيوند دوگانه(سیس و ترانس)

چربي هاي با زنجيره اسيد چرب کوتاه تر يا پيوندهاي دو گانه بيشتر در درجه اتاق مايع هستند.



اسيدهای چرب سيس و ترانس
اسيدهای چرب سيس: در طبيعت به وفور و معمولاً جامد
....
دسته بندی: مباحث رشته ها » پاورپوینت

تعداد مشاهده: 2739 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:

فرمت فایل اصلی: .ppt

تعداد صفحات: 44

حجم فایل:3,174 کیلوبایت

 قیمت: 30,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی:
    دانلود پاورپوینت با موضوع نقش روغن پالم در صنایع غذایی دارای 44 اسلاید و با فرمت .ppt و قابل ویرایش و آماده برای ارائه ، چاپ ، تحقیق و کنفرانس می باشد.