پاورپوینت نگاهی مختصر بر هیدروکلوئیدهای گیاهی

دسته بندي : مباحث رشته ها » پاورپوینت
دانلود پاورپوینت در مورد نگاهی مختصر بر هیدروکلوئیدهای گیاهی
دارای 16 اسلاید و با فرمت pptx و قابل ویرایش و آماده برای ارائه ، چاپ ، تحقیق و کنفرانس می باشد.

تعداد اسلاید : 16 اسلاید
فرمت فایل: پاورپوینت ppt و قابل ویرایش
آماده برای :  ارائه ، چاپ ، تحقیق و کنفرانس

قسمتی ازمتن اسلایدها :

واژه صمغ به معنی یک ماده چسبناک است وازواژه مصری                          که به معنای ماده ترشح
شده از گیاه کنگرمی باشد گرفته شده است .
امروزه صمغ ها به دودسته محلول و نامحلول در اب تقسیم بندی می شوند . ترشحات وپلیمرهای نا محلول  در اب  مانند رزین به کار رفته در ادامس عصاره درخت کائوچو  صمغ  صنوبروغیره در دسته رزین ها
طبقه بندی می شوند . مواد محلول در اب هنوزهم صمغ نامیده می شوند . ولی به تدریج واژه تخصصی و
علمی ترهیدروکلوئید جایگزین واژه صمغ گردید .(گلیکزمن   1982)
اصطلاح هیدروکلوئید به دسته ای از پلی سا کارید ها وپروتئین ها اطلاق می شود که به عنوان قوام دهنده
عامل ایجاد ژل    پایدارکننده کف وامو لسیون     عامل ممانعت کننده ازرشدوگسترش کریستال های یخ در    مواد منجمد و عامل ممانعت کننده ازرشد کریستال های قندی درصنایع مختلف مورد استفاده قرار می گیرند
(گلیکزمن    1982)
ازدیگرویژگی های مهم هیدروکلوئیدها :      کنترل ازاد شدن طعم      جایگزین چربی      پوشش دهندگی   
کپسولاسیون     میباشد.

ازانجایی که اکثر هیدروکلوئیدها پلی ساکارید هستند . درنامگذاری سیستماتیک صمغ ها از
پسوند  ان  که  نشان دهنده  پلی ساکارید  بودن ماده است استفاده می شود .  بنا بر این نام  گلیکان وبرای پلی ساکاریدهای ارابینوز,عمومی برای پلی ساکاریدهای مشتق شده ازگلوکز
ارابان می باشد. برای سایرپلی ساکاریدها نیزبه همین منوال عمل می شود. جهت هماهنگی
بااین سیستم نامگذاری اسامی متداول نیزتغییرکرده اند بنابراین واژه کاراجنین که در گذ شته
مورد استفاده قرار می گرفت امروزه به کاراجینان تغییریافته است.البته برخی ازاسامی مانند
پکتین وامیلوپکتین به دلیل متداول بودن انها تغییرنکرده وامروزه نیزمورد استفاده قرار
میگیرند.مقدارکالری هیدروکلوئیدها بسیارپایین است وبه همین منظوردرغذاهای رژیمی
کاربرد گسترده ای دارند.این مواد اثرمستقیم برطعم وعطرموادغذایی ندارند.ولی قادربه
تشکیل ژل   نگهداری اب   تثبیت امولسیون ونگهداری طعم ها می با شند.
(بای و همکاران 1978 .کرومل وسارکار1975 واسپیروتانگ 1986 )
دسته بندی: مباحث رشته ها » پاورپوینت

تعداد مشاهده: 6259 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.rar

فرمت فایل اصلی: پاورپوینت قابل ویرایش

تعداد صفحات: 16

حجم فایل:53 کیلوبایت

 قیمت: 33,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی:
    دانلود پاورپوینت در مورد نگاهی مختصر بر هیدروکلوئیدهای گیاهی
    دارای 16 اسلاید و با فرمت pptx و قابل ویرایش و آماده برای ارائه ، چاپ ، تحقیق و کنفرانس می باشد.